Noen referanser:

 

Astrologiske tolkninger/personlig coaching er meget nyttig og passer for alle – Jeg har i snart 40 år dybdetolket for over 1500 kjempefornøyde kunder med svært bra tilbakemeldinger/ referanser. De som har bestilt astrologiske tolkninger/personlig coaching er mennesker i alle aldre, fra de fleste yrkesfelt, på tvers av titler, utdanning og bakgrunn. Mange av mine fornøyde kunder arbeider som ledere/mellomledere i ulike profesjoner og mange er ansatte i forskjellige yrker som har lyst til å finne den beste måten å lede seg selv fremover på i et nytt lys. (Referanser på forespørsel).   

Hittil har majoriteten av tolkninger vært med damer fra 18 til 70 år men stadig flere menn innser at her er det enestående, nyttige perspektiver, ny innsikt å få tak i om seg selv og de nære relasjoner. En astrologisk tolkning er suverent for den som vil, få oversikt på den røde tråden, kjernen og bli bevisst på alle mulighetene i ens liv og lede seg selv på en offensiv og direkte måte som utfordrer deg, som skaper trygghet, nye visjoner/mål og en unik tilstedeværelse i ditt eget liv.

 

I årenes løp har jeg fått mange positive tilbakemeldinger på at egne og andre relasjonskonflikter er blitt løst positivt for den enkelte, familier, foreldre/barn, par forhold har blitt enda mer bevisst og skapt nye perspektiver etter en slik tolkning samt for den enkelte der den står i oppdagelsen av seg selv og for å finne ut av hvordan fremme og få ut sitt største potensiale.

Mange har etter å ha fått sin egen astrologiske tolkning blitt så fornøyde at de har gitt astrologiske tolkninger i gaver til kjæreste, egne barn, dåp, konfirmasjon, jubileer og gitt sine anbefalinger videre til venner og arbeidskollegaer. 

 

Få timer etter fødselen i januar 2004, ble jeg oppringt av Asker og Bærums Budstikkas journalist til å være den astrolog som skulle få sette opp og tolke horoskopet til Norges tronarving HKH Ingrid Alexandra.  Tolkningen ligger fritt tilgjengelig på mine sider. Jeg har også holdt korte direkte astrologiske tolkninger i selskaper/ledersammenheng – det skaper en herlig atmosfære av åpenhet, engasjement og dialog mellom partene og gjør at folk blir bedre kjent med hverandre og seriøsiteten i astrologien på en inspirerende og åpen måte.

  

Se min CV presentasjon under presentasjonen av Pilkoss VeXst.

 

Dette er noen av de uttalelsene jeg de siste årene har mottatt fra fornøyde kunder:  Da tolkningene er konfidensielle anonymiseres de skriftlige tilbakemeldinger jeg har fått til kun å nevne kjønn og alder etter uttalelsene fra disse:

 

På spørsmålet: Hva er ditt helhetsinntrykk av den astrologiske tolkningen?, ble dette noen av svarene: 

 

På spørsmålet: ”På hvilken måte har tolkningen kommet til nytte i ditt liv?, var dette noen av svarene”:

 

Noen referanser :

 

Dr. Holms Spa – Geilo (Dr. Holms hotell).

Dagskurs med leder og de ansatte ved Dr.Holms spa – Et herlig spa som er spesialister innen trivsel og velvære. Her fokuserte vi selvutvikling, bevisstgjøring, verdier, personlig coaching og samarbeide for å øke motivasjon, trivsel og utvikling.

Kurset het: Lev bevisst eller bevisstløst – det er ditt valg. Kurset var 4 timer i plenum, så var det en times personlig coaching med de ansatte etterpå. Deretter mulighet for å bestille astrologiske tolkninger/personlig coaching for de som ønsket det samt oppfølging.

            Følgende referanse/tilbakemelding fra leder: ”Takk for sist, takk for et oppløftende og spennende kurs. Det gav oss mange tanker til ettertanke. Det var utrolig gøy og utfordrende å få høre hva du hadde å formidle oss. Jeg kan love dette ikke blir siste gang. Dette vil vi følge opp med andre typer kurs fremover. Dette vil vi gi nærmere opplysninger om. Håper turen gikk greit ned til Oslo igjen, og at du fortsatt har litt energi igjen.

 

Scirocco frisør, CC Vest – Oslo

4 timers kveldskurs med leder og de ansatte. Motivasjonskurs for å styrke samhold, trivsel, salg og selvinnsikt med flott tilbakemelding etter gjennomføring.

 

Astrologisk forening, Grønland, Oslo

4 timers foredrag/kurs: ”Jesus Part II – Synkronisme” – En reise bak vår tids hendelser og vekkelser de siste årene. Kurset ble avholdt overfor ledelsen og noen av medlemmene i norsk astrologisk forening – med flotte tilbakemeldinger fra ledelsen av foreningen.