Sendt til disse redaksjoner i dag:
vaktsjef@ntb.no; desk@stavanger-aftenblad.no; fep@fedrelandsvennen.no; vestfold@nrk.no; nyhet@bt.no; redaksjonen@sandefjords-blad.no; vaktsjef@nettavisen.no; redaksjonen@reuters.no; redaksjonen@vg.no;nyhet-oslo@tv2.no; leslie.tangen@tv2.no; redaksjonen@budstikka.no; nyheter@aftenposten.no; anne.grosvold@nrk.no; viggo.johansen@nrk.no; john.hultgren@aftenposten.no; nyhet@bt.no; repleder@aftenposten.no; redaksjonen@shf.no; pressemelding@tv2.no; redaksjonen@dagsavisen.no; rune@allemenn.no; stig@allemenn.no; tips@expressen.no; redaksjonen@adresseavisen.no; desk@klassekampen.no; norskukeblad@hm-media.no; hjemmet@hm-media.no; kultur@vl.no; kristenliv@vl.no; politiken.dk@pol; dk;utland@pol.dk; kultur@pol.dk; anna.hjalmarsson@aftonbladet.se; ony@weekendavisen.dk; 1224@eb.dk;redaktionen@berlingske.dk; udland@berlingske.dk; udland@jp.dk;kultur@jp.dk; internetavisen@jp.dk; kultur@dr.dk; dokumentar@dr.dk; nyheter@dr.dk; nyhetstips@dn.se; sondag@dn.se; politikk@dn.se; brannpunkt@svd.se; utrikes@dn.se; redaktionen@expressen.se; utrikes@svd.se; kultur@svd.se; rapport@svt.se; perspektiv@svt.se; kulturnyhetene@svt.se; agenda@svt.se; dokumentutifran@svt.se; redaksjonen@dagbladet.no; holmgang@tv2.no; nina.bjerke@kapital.no


       

Roger Hegerland

Solstadlia 35

1395 Hvalstad                                  Hvalstad, den 07.12.2006

Mobil: 92210709

Mail: pilkoss@netcom.no

Presentasjon: www.pilkoss.no

 

 

 

 

 

Til redaksjonen

 

 

 

 

 

Dagbladet’s kulturredaktør/stedfortredende redaktør Hege Duckert leder forsettelig og bevisst det norske folket bak lyset! Dagbladets ondskap.

 

Hege Duckert har behandlet kongestoff i denne perioden, å si annet er løgn og manipulasjon! Hun er jo også statsminister Jens Stoltenberg sin nære barndomsvenn kom det frem i går i Holmgang. DDMM Kongen og Dronningen, kronprinsparet og kongen i statsråd er øverste leder av statskirken/grunnloven/ grunnsyn! Se: www.pilkoss.no - Gå til: Jesus-Part II – 40 Wake up calls. Hva er det hun vet, som det norske folk har krav på å få vite?

 

Ved Pilkoss forlag sin bokutgivelse av dvd/lydbok og boken: Jesus Part II  - Dommen,

som hadde release fra påske 2005 ble det begått systematisk sensur og fortielse fra Dagbladet o.a,  som ved denne anledning hadde en soleklar plikt til å konfrontere både Kongehus, Regjering, kultur og kirkeminister, kirkeledelse på mitt meget klare budskap/stemme: ”Jeg er Roger Hegerland og et av mine tidligere liv har vært som Jesus”

 – men isteden fortsetter den forsettelige makt konspirasjonen mot meg.   

 

Hege Duckert ble i mai 2005, som den eneste norske kulturredaktør utvalgt av meg og informert om den totale sensur/utestengelse som pågår mot meg fra Kirkens ledelse, Kirkerådet, Kongehuset, fra ledende politisk hold, fra statsminister Kjell Magne Bondevik, fra kultur og kirkeminister Valgerd Svarstad Haugland, samt fra den kristne bokkjeden Bok og Media med sønnen til Bondevik i spissen, Bjørn Bondevik, hvor kjeden startet fakskampanje mot min her gitte bokutgivelse, og Vårt Land sensurerer min bok og budskapet.

            Hege Duckert ble informert om pågående sensur fra bokfestivalen i mai på Lillehammer, hvor Dagbladet var en av sponsorene for. Hvor rådsleder var William Nygaard direktør i Aschehougs forlag og leder av det årlige hageselskapet for hele kultureliten i Norge, ledelsen i hans bokkjede Norli overkjører egne bokansvarlige og sensurerer samtidig min bok fra Deres bokhandlere. Samtidig er der invitert pro Israel forfattere til Lillehammer – som hevder ”å være uenig med Jesus”. Siden serverte Nygaard alt på et fat for Bondevik til å skrive sin selvbiografi på hans kontor i 2006, etter Bondeviks totalhavari høsten 2005 (les www.ukultur.org). – og Bondevik, som Bill Clinton nevner intet om det de har begått mot meg siden 1995, og særlig siden 1999 – og ingen fra media Norge konfronterer dem - ikke engang Bondevik som har ledet nasjonens motstandskamp mot meg siden 1995 og ført folket bak lyset - samtidig som han er utdannet prest og avlagt ed.  

 

Hege Duckert sitt svar lot vente på seg, og avslag på at Dagbladet kunne følge opp saken kom lenge etter til meg etter mye trenering fra Hege Duckert i over et år før hun svarte på vegne av Dagbladet og kulturredaksjonen – Hun svarte meg våren 2006, dette svaret kom først etter at Jens Stoltenberg var blitt statsminister og Trond Giske ble kultur og kirkeminister – så saken/hennes svar berører to statsministre; Bondevik og Stoltenberg, samt to kirke og kulturministre Valgerd Svarstad Haugland og Trond Giske, samt særlig biskop Gunnar Stålsett.  

 

Jeg sendte den 28.09.2006 ut tre Wake up-calls til aktuelle redaksjoner i Skandinavia. Gå til: www.pilkoss.no - Wake up call 38, 39 og 40. I en av disse omtales en direkte pågående sensur fra nettopp kulturredaktøren i Dagbladet Hege Duckert, i en annen om sensur fra NRK etter krigen i Libanon og mitt møte med Terje Rød Larsen i august, samt en times kurs og oversikt. Les hva som skjedde under Wake up call nr. 38, som jeg sendte ut til sentrale mediaaktører som mitt første offentlige fremstøt etter bokutgivelsen på hva som pågår av terror og organisert kriminalitet fra den norske kulturfiffen mot meg og mitt klare budskap. 

            Hege Duckert har jobbet i Dagbladet siden hun var 19 år og hadde nylig sitt bryllup, med statsministerparet, og kronprinsparet som 4 blant over 100 gjester. Hvorfor dekket ikke Dagbladet dette bryllupet som sågar var med sønnen til Gudmund Hernes (AP), hvor sønnen altså jobber sentralt i et av Norges største kommunikasjons strategibyråer..? Dagbladet dekker Giskes 40 års dag. Hvorfor skjuler Dagbladet disse alliansene? Samme helg skjer trippeldrapet i Vestfold - Sandefjord, opplyser VG’s sjefredaktør på direkten i Holmgang i går.                     

Anne Aasheim kommer fra nesten 20 år i NRK (siden 2001 som leder av nyhetsdivisjonen, etter det mistet 85 jobben i nrk), hun overtok som sjefredaktør i Dagbladet for 3 mnd. siden - og uttaler selv i Dagbladet at dette nok er et større problem - enn at Hege Duckert omgås nært med kultur og kirkeminister Trond Giske, statsministerparet, kronprinsen og som kronprinsessens nære venninne. Den 6/12 kom det litt reservert frem fra Anne Aasheim i Holmgang på TV2 at Hege Duckert er en svært nær venn med Jens Stoltenberg og familien siden Deres felles skoledager i ungdomstiden, og hvorfor har ikke dette kommet frem i offentligheten før nå?

 

Dagbladet styrer og leder norsk kulturdebatt. Dagbladet sponser Nobels fredspriskonsert, konsertene på Egertorget for Frelsesarmen, og de fleste sentrale kulturbegivenheter i Norge.  

 

Jeg vil nedenunder nevne noen av de som bevisst med overlegg har begått og begår sensur av meg som forfatter, oppdager, profet, verdenslærer.

 

VG: Politisk leder Anders Giæver, samt redaksjonen i VG, har også bevisst sensurert alt jeg har kommet med. Les: Kaken fra Pascal. Astrid Versto er informasjonssjef på Slottet, hun er gift med leder i tankesmie og kommunikasjonsbyrå, og mangeårig programleder i NRK Terje Svabø. Hun er søster av Olav Versto.

            Dagbladet og TV2: Mangeårig redaktør, fremdeles i første rekka John O Egeland, som er bror til avtroppende visegeneralsekretær i FN - Jan Egeland – (hans nære venn og Kofi Annans allierte Terje Rød Larsen, som fikk sparken fra Jagland ”Det norske hus”, etter en opsjons skandale). Og TV2 sin Tom Egeland som har vært sentral nyhetsredaktør i TV2 siden starten og er forfatter av boken ”Sirkelens ende”, som visstnok omhandler Jesu historie. Han har samtidig mottatt kulturell millionstøtte (fra Giske..?) og skal begynne som forfatter på heltid….Samtidig sitter Anne Mari Egeland, som leder i Kirkelig fellesråd i Oslo. Politisk redaktør i TV2 er Stein Kåre Kristiansen (sønn til Kåre Kristiansen x. Krf og pro Israel frontkjemper) TV2 har egen TV Pastor i form av Egil Svartdahl, osv.

            Dagbladet kjører en bevisst ondskapsfull og total utestengelse av meg. Etter Bill Clintons siste besøk i Norge, kontaktet jeg Dagbladet angående min pressekonferanse dengangen den 5/11 – og den pågående sensur rundt mitt budskap av meg som forfatter – Jeg fikk da snakke med en journalist Haraldsen i redaksjonen der, som sa at Dagbladet aldri kom til å trykke eller omtale noe av det jeg ville ha frem som forfatter eller oppdager. Dagbladet har siden 1995 systematisk, organisert, sensurert mine artikler, pressemeldinger, samtidig som de fremstår som kulturformidlerens fanebærer i Norge.    

 

SV Leder Kristin Halvorsen, Hallgeir Langeland, x-leder utenrikskomiteen/utdannelseskomiteen Rolf Reiekvam, Kirkerådet og Norges biskoper med x.biskop Gunnar Stålsett i spissen!

            NRK kirke og kulturminister, nå Kirkeverge i Oslo Valgerd Svarstad Haugland (fikk St.Olav’s orden), Nyhetsanker Einar Lunde, x-.vaktsjef og standpunkt program leder Erik Wold, Redaksjon 1 programleder, Viggo Johansen, Først og sist programleder Fredrik Skavlan, hans program hver fredag redigeres av SV leder Kristin Halvorsens mann, Charlo Halvorsen. Nytt på Nytt, redigeres igjen av Guri Skavlan, osv..   

            X.statsminister Kjell Magne Bondevik (fikk St.Olavs orden) og nåværende statsminister Jens Stoltenberg har bedrevet et mer og mer synlig kameraderi og et kynisk spill for å få sin makt gjennom siden 1995, siden i et skiftende regjeringsspill/kameraderi med Stoltenberg, og et patetisk gasskraftverk spill for egen makt og vinning som folket nå ser. (Oslosenter finansiert av rike venner & en statsministerbolig under bygging til kommende statsministre, nå for Jens Stoltenberg i over hundremillioners klassen).

DDMM Kongen og Dronningen, samt Kronprins Haakon og Martha Louise har nektet å innvilge audiens eller noen form for dialog. Det er åpenbart og bevist at de frykter at min sak skal komme frem i media! Når Ari Behn nå fremstår som klar AP tilhenger og er nær venn av kirkeminister Trond Giske…, samtidig som hans barn står oppført i den norske tronarvings rekkefølgen, og hevder seg helt fri fra kongefamilien, så blir det for dumt.

 

La meg ellers nevne følgende betraktninger:

Hanne Harlem (datter av ”Gro”, og med i Jens sin forrige regjering) er nå leder av Universitetet i Oslo med 5300 ansatte, og 33000 studenter. Leder ved psykologisk institutt på Universitetet er Fanny Duckert…  

Torbjørn Jagland er nå nr. 2 i Norge etter Kongen, som president på Stortinget. Jens Stoltenberg på toppen i en flertallsregjering med et underkuet SV Hva slags demokrati er dette egentlig, skreddersydd for ap – eliten – og deres allierte for at de på toppen skal beholde makten? 

Terje Rød Larsen (Ap) fikk sparken i Norge i 1996, har siden ledet fredsprosessen i Midtøsten, og er nå leder av FN’s fredsakademi. Jeg møtte han i Sandvika i august 2006, hvor han sa han hadde min bok liggende på sitt skrivebord.

Gro Harlem Brundtlands nestor i alle år: Jonas Gahr Støhre er landets utenriksminister, og bruker over 20 milliarder i året på å opprettholde Norges image som fanebærer for fredsbygging i verden. ”Engler” daler hver dag ned i skjul med digre fallskjermer i all hovedsak finansiert av oljen i nordsjøen – før 70 tallet og oljeeventyret var Norge et av verdens aller fattigste land. Jeg har forklart at det er en grunn til at Norge har fått denne unike posisjonen i verden som vi har nå i dag.

 

”Demokratiet” er beviselig et skinnhellig hykleri teater som er skreddersydd for arbeiderpartiets toppledelses bevisste maktmisbruk, siden annen verdenskrig og denne departements/politisk styrte adelens blinde maktutøvelse fra toppen mot enkeltindividet sammen med Kirken, mens de fremstår utad overfor folket som det motsatte. 

 

Samtlige av de her nevnte har med bevisst overlegg siden 1995 sensurert meg som forfatter, oppdager, profet og en meget viktig stemme opp mot det politiske, kirkelige og kongelige makt miljøet –som gjør alt de kan for å undertrykke og bedrive konspirasjon mot meg – mot bedre vitende.

 

Server vår regjering, kirkeledelse og særlig finansminister/SV leder Kristin Halvorsen, min ”Kaken fra Pascal” NÅ! – for det er denne saken regjeringen nå må og skal bli konfrontert med fra media. Med hvilken rett/agenda sensurerer norske redaktører, med kulturredaktør/stedforstredende redaktør Hege Duckert i spissen mine svært seriøse og beviste budskap. 

 

Regjeringens medlemmer og Stortinget er alle informerte om mitt budskap – de har ingen rett til å undertrykke, overkjøre og bevisst omgå dette. 

 

Jeg anbefaler å lese: Jesus Part II – 40 wake up calls, her vil Dere se hvordan jeg presenterer et 100% bevis for mine påstander.

 

Media må nå i adventstiden (advent betyr som kjent Jesu annen gjenkomst) særlig ansvarliggjøre de tre: Erkebiskop Trond Giske, Statsminister Jens Stoltenberg, DDMM Kongen og Dronningen,, samt opposisjons såkalte fanebærer med kulturredaktør/stedfortredende redaktør i Dagbladet Hege Duckert i spissen. Cato Hellesjø til bladet Kampanje den 26.6.06: Sitat: ”Dagbladet skal være en journalistisk hardtslående og tydelig nyhetsavis med magasiner og en tydelig kulturprofil”, som samtidig er stolt av sin nye kvinnelige sjefredaktør Anne Aasheim. Dagbladets markedsføringsfloskel har jo i alle år vært: ”Dagbladet alltid foran”. Nå skulle det norske folk spørre seg på hvilke områder, med hvilke motiv er Dagbladet egentlig alltid foran?” For folket eller egne maktpolitiske interesser?

 

Norges redaktører må inn i denne debatten, og det er medias plikt å konfrontere makteliten, den politiske adelen og bevisstgjøre det norske folk på den pågående terror og organiserte kriminalitet fra disse hold mot meg og min integritet. Når de ledende media redaktørene er i bukselomma på makteeliten da heter det ikke demokrati lenger, og hvordan kan det norske folk ha tillit til de her omtalte feige norske ledende media redaktører med skjulte agendaer for egenvinning?

 

Å være bærer av et slikt kall/åpenbaring som jeg bærer, med en bevist forsettelig stadig pågående motstandskamp og terror fra norske ledende redaktører, velsignet av PFU, siden 1995, i det landet som samtidig omtaler seg som verdens fanebærerere for ”Demokratiet, fred, rett vei”, vil for Norges politiske ledelse og sentrale mediaaktører bli et skammens kapittel i norsk historie – og media er ansvarlige for å konfrontere de ansvarlige for de overgrepene som pågår mot meg fra den omtalte eliten i Norge. Fremfor å reise rundt å forandre/frelse alle andre, må Norge nå få orden i eget hus først og fremst. Forstå Norges sjel og misjon i verden på nytt.   

 

Hvordan kan hele det norske kristne folk står for et kristent grunnsyn/overtro, som stenger ute reinkarnasjon - og hevde at Jesu sjel skal komme tilbake til jorden ”i skyen”?

Så lenge jorden har bestått har ethvert menneske kommet til jorden gjennom en kvinne, den inngangen/døren må også kirken åpne opp for Jesu sjels hjemkomst her på jorden – alt annet er organisert kriminalitet. La meg legge til at det blir som du tror, så det eneste stat-kirkeminister og kongen behøver er å stenge min stemme ute på alle tenkelige måter (skjult selvsagt) og fremstå som et demokrati og la tiden gå i håp om at jeg gir opp – en kjent teknikk brukt fra andre enn demokrati tilhengere.

Samtidig vil de ansvarlige ledere på toppen: Jens Stoltenberg, Kongehuset, kirkeminister Trond Giske, samt Kirkerådets ledere få det mot seg i et Guds bilde på det som pågår av spill i Deres valg/beslutninger skjult eller åpent mot Gud/den hellige ånd og bærer av Jesu sjel.

 

For mer informasjon, eller intervju:

 

Kontaktperson; Roger Hegerland på telefon: 92210709.    

 

 

Med hilsen

 

Roger Hegerland

Verdenslærer og forfatter.

 

S.U. Til pilkoss@netcom.no - for en kommentar på redaksjonens interesse for denne sak/tema, eventuelt grunnen for at ikke dette er av interesse for Dere.

 

Anbefalt henvisning: Reportasje i Alle Menn 2/06 – Se: www.pilkoss.no, så til Jesus Part II – Dommen. 

 

Kilder: Jesus Part II – Dommen – av Roger Hegerland, utgitt fra påsken 2005 på Pilkoss Forlag.

ISBN: 82-91656-12-6. – www.pilkoss.no -  Disse tre wake-up call’s er tre nye kapitler i dvd/bokens interaktive del.

 

Gå til de tre svært aktuelle brev/pressemelding sendt ut den 28.09.2006.

Wake-up-call nr 38, 39 og 40. Last de ned på: www.pilkoss.no. Gå til: “Look to Oslo – 40 Wake up calls”, som nå er blitt til 41 wake-up calls.

 

·        Wake up 38 - Sensur fra Dagbladet april/mai 2005 - Brev til Kulturredaktør Hege Duckert i Dagbladet, angående den urett som pågår mot meg etter release på dvd/lydbok/bok; Jesus Part II – Dommen, og et brev som omtaler den kampanje som ble igangsatt mot boken fra kristne og andre svært sentrale aktører i norsk kultur-forlagsvirksomhet som stenger meg bevisst ute, og svaret fra Dagbladets kulturredaktør Hege Duckert våren 2006.

 

Copyright:

Pressemelding sendt torsdag den 07.12.2006

Alle rettigheter forbeholdt Pilkoss VeXst og forfatter Roger Hegerland.