From: PILKOSS VEXST
To: avis1 ; Dagbladet Signaler ; Dagsrevyen - Vaktsjef/ Erik Wold ; desk@stavanger-aftenblad.no ; fep@fedrelandsvennen.no ; Germany common press center ; John Olav Egeland ; Knut Olsen ; magasinet Dagbladet ; Middleeast.broadcasting ; NIPS - Internasjonal.press center ; NTB ; nyhet@bt.no ; Radio 1 Oslo ; P4, radiofrokost ; NRK Vestfold ; Samfunnet i Trondheim ; Sandefjord blad ; France common news ; Tidningarnas telegrambyra Sverige ; tips@dagsavisen.no ; Tv2 ; TV2 ; vaktsjef@nettavisen.no ; repleder@aftenposten.no ; Budstikka ; Dagbladet ; p4 ; Vg ; Nettopp Nå m/Christine Korme

Sent: Wednesday, July 16, 2003 11:32 AM

Subject: Vend om - Nøkkelen er: - Ja, til Jesus-Part II. www.pilkoss.no - "Look to Oslo" - "29 wake up calls."

Pilkoss VeXst v/Roger Hegerland
"Make peace" organization.
Solstadlia 35
1395 HVALSTAD
Tlf: 92210709.

Til presseansvarlig.

Press-release - 16.07.2003, klokken 11.31.

Velkommen til oljeberget her i nord, og dansen rundt gullkalven...

Rett fokus på Jesus ånd og sjel. Nasjonens tro!

Ja, til "Jesus-Part II" - Jeg, Roger Hegerland hvor et av mine tidligere liv har vært som Jesus. Jeg er reinkarnasjonen av Jesus.
Se "28 wake up"-calls. --- www.pilkoss.no.

Hvorfor er der ingen i media som tar opp denne tråden? Media skal la folkets stemmer få komme til orde opp mot makten, og ikke være talsrør for makten.

Viser her til brev av den 28/4-03 til Kjell Magne Bondevik. Jeg har ikke mottatt noe svar på dette brevet fra ham, eller en senere purring. Ei heller noen invitasjon til dette såkalte fredsmøte i Molde, eller til FN. Kjell Magne Bondevik (såkalt prest - Jesu tjener), eller Jan Petersen har ingen dialog med meg og mitt budskap. De forsøker å tie og isolere mitt budskap, med hvilken rett? Men invitere Sharon alene hit til Norge kan de gjøre.
Bondeviks forhold til det nye testamentet, samt nå Jesus part II - Rett fokus dit! I dag!

Vi står i krysset hvor jødedommen, og det gamle testamentet møter det nye testamentet og Jesus ble korsfestet. Dette punkt har aldri verdens folk klart å løse fredelig. Nå reiser Ariel Sharon på korstog, politikk i strid med all folkerett - På isoleringsreise for å utslette en av sine fiender - Ber Norge om å bryte all kontakt med Arafat, en folkevalgt palestinsk president. Ariel Sharon reiser til Norge for å søke støtte til å isolere, (henrette) sin fiende, i god tradisjon. (lite med jesu budskap å gjøre!!) Korsfestelser av opposisjons ledere... fordi de er imot dem..., og i Molde jubler Bondevik på Røkkeløkka for alt går så bra nå i hans krig for fred bilde.

Turnaround nå!

Stop "war on terror!" NÅ! Psykisk og fysisk terror er to sider av samme saken. Årsakene. Norge må begynne med vår egen nasjonale selvransakelse, vår egen tro.

Bare en nøkkel til fred i denne konflikten - Det er Jesus-Part II. Kristendommen er som kjent en av to åpenbarings religioner.

Jesus står i en særstilling i forhold til kirken, og jeg har oppfylt alt.

Oslo er i dag verdens nye freds sentrum, så kan Israel/palestina smykke seg med sin egen historie, prosessen mot Jesus, og vende om når de våkner. Ja, til et forent palestina, alle mennesker er likeverdige overfor Gud. Hvor er forresten Arafat? Enten inviterer man begge parter i en konflikt, ellers gjør man Norge til terrrormål, forstår Bondevik dette?

Israel må vende om, eller møte sin undergang.
Stans drap i Guds navn.

Ser verden at israel, bruker terror metoder psykisk, dels fysisk, mot sine naboer, som en hel verden tok avstand fra under 2 verdenskrig? Nå når de skal møtes ved Kongebjørka (symbol for norsk motstandskamp) i Molde? Hva ser Kjell Magne Bondevik egentlig, hvor er diskusjonen om invasjonen i Iraq?

Hvem har skilt disse folkene i sine drømmer og tanker? Let der etter årsaken.

Jeg kan i dag treffes på telefon, dersom det er noen passende intervju/debatter jeg kan få ta del i.

Det er pressens oppgave å legge frem alle brikkene, og å få Bondevik og Petersen til å snakke sannheten for folket! Nå må Norsk presse vise at de våger å si sannheten!

Hvordan kan Bondevik få begå dette svik overfor det norske folk, uten å bli stilt til ansvar? Invasjonen av Iraq, for så å late som intet og hengi seg til et såkalt veikart for fred, et hån mot Oslo.

Kjærlighet, lys og glede

Roger Hegerland
Leder Pilkoss VeXst.

PS! Holder på med en "dokumentar" om Jesu liv og virke, og lurte på om Italias president Silvio Berlusconi ville spille hovedrollen, sammen med Sharon, og....