Publisert den 24.03.2004. kl.12.00

 

Påskebrev 2004 med løsninger for fred og ansvarliggjøring av nasjonens utenriksminister Jan Petersen, leder utenrikskomiteen Torbjørn Jagland, Biskop Gunnar Stålsett, samt statsminister Kjell Magne Bondevik, og andre som i kraft av sin posisjon/lønn har plikt til å engasjere og bry seg.. (Min vei fra november 2003 til 21.03.2004.)

 

Kopi til alle verdensborgere som ønsker å se, sette dagsorden, engasjere og bry seg! 

 

Løsninger og de rette virkemidler for sann fred på sikt er disse!

 

Ta imot: Roger Hegerland, og kampanjen:

 “Jesus- Part II”  – “Elsk Hverandre”

 

1.     Palestina/Israel/Osloavtalen. Denne kjerne konflikten må få nytt fokus – Nå! Denne konflikten, alle spørsmålene, som kristne og andre troende bærer med seg hele veien. Fordi den er den symbolske kjernen i folks tro og tanker, som Iraq (Ur/Babylon), er arnestedet for det særlig jødedom og gamle testamentet mener er religionenes felles stamfar Abraham.

2.     Sett Gud først. Ha tillit! Vi må alle bøye oss for Guds bilde.

·        Lytt, inviter, si ja til ”The comeback of Jesus” Ta imot Roger Hegerland, som reinkarnasjonen av Jesus. Et av hans tidligere liv har vært som Jesus. Bare det individ som bærer Jesu sjel selv kan sette disse brikkene på plass. Ingen andre. Et individ da som nå! Jesus var ”menneskesønn”, en guide til Gud, guide til å forstå den hellige ånd, og finne veien, lyset i ens liv. Vi er alle likeverdige overfor Gud og i Guds bilde.   

·        Sak: Vår tids fredsnøkkel er: Jesus-Part II. Hva de ansvarlige lederne velger å gjøre overfor min åpenbaring, min sjel, mitt kall er hva som er helt avgjørende.. Et enkelttilfelle, og skal tas imot, hjelpes og inviteres som det, ihvertfall av de som måtte kalle seg selv kristne, og som tror på Jesus, og det nye testamentet.

·        Vår tid er å ha levd gjennom reprisen av Jesu korsfestelse helt, og nå står vi midt i vendepunktet – De første skritt i den nye tid, det nye årtusenet.  

·        Elsk hverandre, elsk også din fiende - Si sannheten – ikke døm. Begynn med deg selv.

·        Våg å velg nytt, ny holdning, å gå de nye stiene.

·        Ta imot en ny og utvidet Guds forståelse. I dag eller senere.   

 

Mye har skjedd siden jul, og  Bondevikregjeringen v/Jan Petersen fikk brevet i november 2003, og frem til nå den 15.3.2004, snart påske.

 

4-5.11.2003. Bill Clintons 4 besøk i Norge.

Jeg stiller opp utenfor regjeringskvartalet, med en fane/plakat, passe stor, og med en særpreget gullpapir bakgrunn, hvor det i fet klar skrift står: ”Jesus-Part II, What about me?” Samt et bilde av Bill Clintons møte med meg i mai 2001, og nettadressen min. Samtidig deler jeg ut en Dm. En invitasjon til pressekonferanse.

 

Bondeviks ”samarbeids” regjering ignorerer mitt budskap totalt. Regjeringen Bondevik truer fred og sikkerhet for de utenfor deres egen definisjon av begrepene. I velkjent Clinton time, (forsinket) kommer Bill Clintons følge kjørende, den 4/11- Clinton ser mitt stunt/ plakat, samt fløyte ved innkjøring, og utkjøring. Denne gangen er det penger til AIDS han skal ha, fredsprosessen i midtøsten har han tydeligvis ingen intensjoner om å søke løsninger på. Bill Clinton våget ikke stoppe selv om tilskuere/demonstranter/informanter blir holdt på meget god avstand. Clinton stopper ikke for å gå bort til publikum denne gangen.

Jeg leverer DM’er til en sentral VG journalist, m.fl,  som så skal bringe en del DM’ er inn til presselosjen hos Bondevik/Clinton, for politiet stanser alle som forsøker nærme seg. P4 er her utenfor, med reporter, nå vil de ikke snakke med meg. Når Clinton har reist så går jeg innom Dagbladet, v/ en journalist Haraldsen der, han sier: ”Nei, de vil ikke skrive min historie” Jesus uansett relevans, er helt uinteressant for Dagbladet hevder han.

 

Journalist Per Ervik i Nettavisen kommer fritt gående forbi og får utlevert en DM på pressekonferanse i morgen. ”Gjør noe!”, sier jeg, og han som kjenner hele det norske politiske landskap fra inn/bakside nikker vennlig tilbake til meg. ”Ja, han skal se på det”, sier han og haster videre. Skal dette komme frem trenger jeg samarbeidsvilje fra media.

Pressen får utenfor regjeringskvartalet utlevert invitasjon til pressekonferanse den 5/11-2003, klokken 12.30 på Pascal, og jeg er denne gang en av få fremmøtte, som møter Bill Clinton med et klart og direkte budskap. Et budskap for å løse vår samtids heteste kjerne konflikt for verdens tro, hvor Bill Clinton sa han ville gjøre alt for å få løst. Ja, ingen ting skal stå uprøvd i følge hans tidligere uttalelser, dessverre Bill. 

 

I Norge en ”kristen” statsminister et Norge i krig, og deltar i en blind krig mot såkalt terror – uten å se seg selv i speilet. Bondevik gjør fredsbegrep til sine faner, og velger de ord alle egentlig står for, fokus på dialog, samarbeid og de fattige, og de forfulgte er hans hjertesaker… Det er innholdet, troen og tankene som er avgjørende for de resultater som her blir synliggjorte! Ja, ja jeg vitner og vitner, og skal holde meg for god til ytterligere å kommentere hans disposisjoner som en kristen (sågar prest) lederskap ytterligere. 

 

Innom Pascal.

Jeg var en dag før Bill Clinton denne gang skulle komme innom Pascal for å booke tid for pressekonferansen den 5/11. Jeg ville gjerne snakke med innehaveren og gi han det bilde jeg har med fra Bill Clintons møte sist tenkte jeg i det jeg gikk opp forbi utenriksdepartementet.

I det jeg kommer inn døren til Cafe Pascal, den dagen blir jeg litt overrasket, vel ikke egentlig.. I det Pascals innehaver står der in person, og blir intervjuet av et TV2 team for opptak til TV2 nyhetene senere, angående den gangen Bill Clinton stoppet på Pascal i november 1999, og det ble forsider i alle de store dagsavisene som følge av det.

Så kom altså jeg inn i samme øyeblikk…, og satte meg ned, klar til å overlevere innhaveren bilde fra den gangen med Kaken fra Pascal, og Bill Clinton, som jeg hadde med meg en kopi av til han

”Kaken fra Pascal – en tikkende bombe” Jeg fikk snakke noen korte minutter med Pascal etter intervjuet hans med TV2. Jeg gav ham bildet, og story’en min. Jesus-Part II. Innehaveren Pascal var helt tilfeldigvis innom filialen her i Drammens veien, fordi han til vanlig arbeider i filialen Deres i Tollbudgt, blir jeg fortalt av en av de ansatte, som tar imot min booking.

 

Pressekonferanse den 5/11 - NUPI Espen Barth Eide.

Den 5/11 – kl.12.20 Jeg er på vei til Pascal, over Slottsplassen, med min vandrestav, forbi Slottet, der inne sitter akkurat nå Bill Clinton og Kongen i møte. Jeg går opp mot midten av Slottet, og hever min ”vandrestav” opp mot der de sitter og har sitt møte. I fronten av Slottet står en journalist klar med sine kameraer. Til meg sier han at  Jesus, religion er uinteressant for dem.  Denne journalisten fra Akersgata, foran Slottet, med flere kameraer rundt halsen, sa bare iskaldt nei.

Han var ikke interessert i min historie eller hva jeg ville si, og ville ikke si hvilke nyhets stasjon han representerte. På vei ned fra Slottsplassen, kommer to fra NRK nyheter kjørende, jeg gir også dem en invitasjon direkte… Jeg spaserer så ned til Pascal for å se om noen er kommet på min pressekonferanse. Så hvem andre sitter der enn NUPI’s leder Espen Barth Eide. Det er han som har invitert Bill Clinton til Norge, han sitter her sammen med fredsmekler Erik Solheim. (x. – SV leder). Begge de to får en invitasjon her og nå.  Jeg ber de se på mine nettsider og ta kontakt. Jeg har ikke hørt fra noen av dem, nå er det midten av mars 2004. Selv spiste jeg en herlig røkelaks/eggrøre lunsj på Pascal, og slår av en prat med en meget trivelig dame som driver med coaching, og vitner verdens flaggrute for fred sitt spill for galleriet, et helt norsk freds lederskap manglende mot til å gå utenfor de visjoner de har lært fra de akademiske oppdretts anlegg de kommer ifra.. Norge fortsetter å reise rundt å peke på alle de andre som skal og må det og det… Når lederskapet først og fremst må begynne med oss selv, innholdet i det de selv fremmer og selger overfor andre nasjoner. Der Norge skal vise den nye vei for sann fred!

 

PFU vil ikke hjelpe meg – og mitt klare budskap frem.

Jeg kontakter dager derpå  pressens faglige utvalg, nok er nok nå har jeg bestemt meg for. Det jeg møtte der er en sjokkerende helt utenkelig og utrolig historie for seg selv i et demokrati, som jeg vil kommentere senere. Konklusjonen: Nei, PFU, kan overhode ikke hjelpe mitt budskap frem, de forhåndsdømmer meg.

 

Sender 19/11, brev til utenriksminister Jan Petersen

Jeg sender så den 19/11 brev til utenriksminister Jan Petersen, samt HKH kronprins Haakon Magnus, med kopi til DDMM Kongen og Dronningen, om å få reise til Jersualem, samt møte partene i denne konflikten.

            Jeg sender den 21/11 søknad til Fritt Ord for sikkerhets skyld om å få støtte til en turne ved jul, nyttår, min gebursdag, påske, eller Kristi himmelfarts dag… Fritt Ord hvor jo Francis Sejersted sitter i ledelsen, og skal kjempe for å få frem det nasjonens ledelse fortier, og vedlegger brevene over.

 

Jesus-Part II – Grønland i Oslo - før adventstiden

Den 26/11 er jeg invitert av astrologisk forening, til å holde foredrag på Grønland 28, også kalt ”asylet”: Mitt foredrag heter: Roger Hegerland – Jesus-Part II – Synkronisme – En reise bak vekkelser og vendepunkt de senere år. Jeg får flotte tilbakemeldinger fra bla. lederen i foreningen, og de som hadde møtt frem for å høre på foredraget. 

 

Oslo City eksponerer Jesus og sensureres av Kirken m.fl..

Samtidig skal Oslo City, denne uken kjøre en ”Jesus” kampanje. Selvsagt gjør nå Kirken alt de kan for å stanse bilde av en åpen, inviterende folkelig Jesus foran Oslo City, samt de får stanset dette fokuset før advent på hovedpersonen ”Jesus - story” ved å anklage senterledelsen for blasfemi, og kreve alt stanset og fjernet!!!. Og Oslo Citys ledelse tør ikke annet av frykt for salget før jul….Kirkens ledere bruker altså rå makt, uten å se seg selv i speilet, og hva de begår mot den som så klart og beviselig står frem som  den sanne Jesu sjel i Jesus- Part II. – Fra Norge.     

 

I desember annonserer jeg ut på www.lokalnett.no - Jesus-Part II, som kan settes opp der det måtte være aktuelt… Klart og rett på sak, lokalt i Norge, nettet globalt.

 

Ny tronarving - HKH Prinsesse Ingrid Alexandra. Jeg tolker hennes horoskop for Budstikka.

Den 23/1, fødes en ny tronarving i Norge. HKH prinsesse Ingrid Alexandra, bare to timer etter fødselen blir jeg ringt opp fra Asker og Bærums Budstikka, med forespørsel fra Dem om jeg kan tolke prinsessens horoskop. Se artikkel/tolkning under: astrologi eller artikler/referanser. Siden har jeg i tillegg levert en utvidet tolkning den 2/3 til Slottet og HKH kronprins Haakon Magnus og kronprinsesse Mette Marit. 

 

Forhåndsdømming fra utenriksdepartementet.

Sentrumsregjeringen v/ statsminister Kjell Magne Bondevik, Utenriks minister Jan Petersen, leder utenrikskomiteen Torbjørn Jagland, Kongehuset, og de andre i makt posisjoner, som media, kirkesamfunn, som har fått henvendelser fra meg på dette, verken svarer min meget seriøse korrespondanse, de tar heller ikke kontakt på noen annen måte, ikke inviteres jeg inn i noen type fora, verken i utenriksdepartementet eller kirken. Ingen av de ansvarlige ledere  legger det de vet frem for folket, men åpenbart forhåndsdømmer meg tross mine bevis og svært seriøse fremgangsmåter! Ikke en av disse som kaller seg demokratiske ledere bryr seg, og media skulle konfrontert dette taushetens forhåndsdømmende komplott fra maktens elite i Norge! Utenriksdepartementets ledere, Kirken, Regjeringen har satt opp en ikke inkluderende, en iskald mur opp mot meg og mitt klare budskap. De forsøker å kvele min klare åpenbaring. Er det Norge verdig? Er det demokratiet verdig?

Heller ikke Bill Clinton, FN’s sikkerhetsråd v/Kofi Annan, han som elsker Norge, ferierer her om sommeren, han som daglig omgir seg med norske freds meklere, og har svensk kone har svart mitt brev til dem. Ikke George W Bush heller..  

            Det er således disse som selv trenger en fredsmekler her i Norge mellom Dem, meg, og mitt klare, direkte budskap! Hvordan kan en nasjon som går i fornt for fredsmekling, velge krig og blind forfølgelse overfor sitt fiendebilde, og stemple sine fiender for terrorister? Hva har de lært? Er det ikke et demokrati for fred, de sier å lede? Hmm! Men å ansette Terje Rød Larsen som leder av FN’s fredsakademi, kan Kofi Annan få seg til å gjøre, på tross av resultatene som er oppnådd..! Har ikke den mannen fått nok av sjanser, og hvilke resultater har han levert sammen med Torbjørn Jagland, som er leder i utenrikskomiteen? De to leder altså den havarerte Osloavtalen, Alle husker vel ”det havarerte norske hus”, eller ”36.9” ”Stø kurs – Gro pidestallen”

”Osloavtalen kom fra mange av de samme lederne, som siden okkuperte  freds meklings setene i FN’s sikkerhetsråd o.a. mot bedre vitende” Vi har samtidig vitnet hvordan de samme kreftene siste 10 året særlig forsøker å få Norge inn bakveien i Eu, på tross av det norske folks klare nei til EU, og den sterke splid som hersker innad i EU.

Dette gjør disse lederne via en EØS avtale, som gjør at Norge må ta inn alle svært omstridte saker og direktiv (patent på liv- Schengen), uten debatt i vår egen nasjon og vårt selvstendige lovverk! Egentlig rene dikaturet, uten medbestemmelsesrett. Så når alt er gjennomført så sier de samme stemmene at nå må vi melde oss inn i EU, for å bli et RV i EU. Våkner det norske folk, media snart? Peace by peace… Eu er byråkratisk skreddersøm, for maktutøvelse og politisk oppdrettslaks.     

            Norge står som en selvstendig, selvforsynt stat, utenfor dette såkalte fellesskap fordi vi skal vise de andre rett vei, være et løsningsland verden ser og lytter til – EU skal vel samarbeide åpent med alle, eller? Murer?

 

En regjering, en statsminister Kjell Magne Bondevik, på lag med Torbjørn Jagland og Jan Petersen, som fornekter og forhåndsdømmer min klare åpenbaring for vår tid. Men de sitter der som reprisens menn de også. Da som nå!

 

Er dette over beskrevet godt lederskap det norske folk vitner? Er det demokrati, eller skinnhellig kameraderi? 

 

Avslag fra Fritt ord til turne støtte – ”Jesus-Part II”

Jeg får to mnd forsinket, den 19/2-04 avslag fra Fritt ord, m/Francis Sejersted (x- fredsprisutdeleri) i styret. Nei - ”De kan dessverre ikke”, støtte min ”skap fred” turne til Jerusalem: ”Jesus-Part II”, jul 03 vinter, eller vår 04. Har ikke fått svar fra utenriksministeren eller Kongehuset ennå, i dag skriver jeg 18.03.2004, og våren er i anmarsj.

 

Jeg har den siste perioden også søkt jobber følgende steder uten så langt å få en av jobbene eller komme til  intervju, uvisst av hvilke grunner... 

            Jeg har blant annet søkt følgende aktuelle jobber; Som leder i Kirkens Bymisjon, Prosjektleder Kirkerådet, Studentprest i Oslo Bispedømme, Prosjektleder, prosjektmedarb i skole prosjektet ”Ingen utenfor” for Redd Barna, som sekretær i fredskorpset, som nytt barneombud etter Trond Waage, Program og kommunikasjonssjef i KFUM-KFUK, prosjektmedarbeider i foreningen les, Det norske misjonsforbundet, Rådgiver i Barne og familiedepartementet, Studentprest ved teologiske menighetsfakultetet, Utdanning og forsknings stillinger, Rådgiver læringssenteret, Studiesekretær Oslo, Prosjektleder norske kirke ”Gud i storby” – Oslo, Psykolog, fagmedarbeider a-etat, samt rådgiver Mølla Kompetansesenter, m.fl.. 

 

Samtidig ser vel alle hva som fortsetter å folde seg ut denne vinter/vår 2004! Se!

 

På kino den 26/3-04 kommer et totalt fokus på Jesus siste 12 timer, ”The Passion of Christ”, som Mel Gibson har regissert og arbeidet med de siste 10 år, og gått gjennom en sterk prosess i sitt eget liv samtidig, etter å ha vært åndelig utsultet i perioder av sitt liv. Filmen hadde premiere i USA uker tilbake med rekordbesøk, en film ingen ville være med å støtte. Nå en av tidenes suksesser. 

Dette skulle vel for alle de som selv kaller seg kristne, og troende løfte alt rundt  Jesus opp på et topp aktualitetsnivå, å prate og snakke nivå skulle man tro.

En ny åpenhet både fra media og kirkelige ledere i Norge og særlig i FN, hvor der sitter mange nordmenn (Ap-og andre politikere har okkupert den rette lære for fred, mekling i verden mener de selv) rundt Kofi Annan i helt sentrale fredskorps stillinger som skulle invitere meg og mitt budskap inn og ta meg på alvor, slik enhver modig, sann, rett troende freds elskende kristen leder ville invitert til dialog, og tatt i mot denne åpenbaring og utfordring av de etablerte sannheter og begreper, som står foran et nytt og utvidet innhold, samt sette Gud, og stå for det de sier de tror på først, uten å forhåndsdømme..!.  

 

Jeg har søkt alle mulige veier for å nå frem til folkets hjerte og sjel. Jeg vet hvem jeg er, hva min oppgave er.

Det er en tid for alt, og min forløsnings tid er svært nær… Se hvilke oppdagelser, hendelser, åpenbaringer i vårt synlige ytre som kommer frem nå, de konflikter som må løses nå. Nytt innhold i nye sekker er like smertefullt uansett hvilken nasjon, tro og tanker man bærer.. 

Dette punkt verden aldri har klart å løse med fredelige midler. Selve kjerne konflikt punktet som verden igjen valgte å leve gjennom er passert (20.03.2003). Korsfestelsen! De samme kreftene, makten da som nå vitnet igjen en hel verden i avmakt for de som hadde makten. Fokus var og er fokusert på Jerusalem, Palestina, Osloavtalen, og Ur/Babylon/Iraq, og fredsspillet som går og går i det samme sporet, hvor de eneste som vinner er de som hever sin lønn og forsterker den politiske surdeigen – og sier det må bli verre for å bli bedre…og presser på mot det fremmede, ukjente og sitt fiendebilde, fremfor å gå i seg selv først. I ventetiden hever de så fetere lønninger, trygger sin fremtid med fete pensjoner. Og svaret ja det ligger alltid i den grøten de danser rundt, i det de ikke prater om!

Skulle ikke kristne ledere som kaller seg kristne invitere mitt budskap til dialog?

  

Se siste tids debatt i Norge, og avsløringer på rekke og rad av alt det gale i de kristne bevegelsene. Praktiserende samboende heterofile, eller homofile, er ikke velkommen som medlemmer i misjonsforbundet, der Krf. lederen leder sitt folk.. Dagfinn Høybråten og Bondevik står og klør seg i rumpa og dømmer i velkjente forutsigbare fraser. Ingen snakker om Guds bilde.. 

Skilte, samboende, de som er gift på nytt, drukkenbolter, utro, får ikke arbeide i nasjonens over 70 frikirke menigheter, som sekretær eller vaktmester en gang, og forkynnende stillinger er umulig. Har du noen gang åpent sett på hva pinsevennene forkynner? Hva disse og andre såkalte kristne grupper tror på, og er religions okkupanter.

Hva slags kristendom er det disse gruppene forkynner mer enn 1967 år etter korsfestelsen av Jesus? 1937 år etter at Det nye Testamentet ble skrevet av omvendte kristne. De avvisningene over er ikke i samsvar med hva Jesus sa: ”Ikke døm.” ”Kast den første sten den som er uten synd” ”Elsk din fiende” osv.

Kirken har et stort problem i sin forkynnelse, i det den ønsker å favne og forkynne både gamle testamentet, jødedom, og jesus kjente ord, som kjent kom jesus i opposisjon til jødedom og gammel testamentlig pietisme. Hva slags akademisk grad hadde Jesus..?

Det er bare en – det er den som har Jesu sjel som kan gi svarene på hva som egentlig skjedde. Og det er meg! Tror du Jesus sanne familiehistorie ville kvalifisert til ansettelse i norske menigheter?

Jesu ord da var da i den tiden han levde og kom i da. -  Nå kommer jeg med fredsevangeliets nye stemme, og oppfyller tilbakekomsten.

Hvorfor ikke invitere dette inn? Dere ledere som er så kristne..!

 

I skrivende stund den 9 og 10/3-2004, er Norge leder av giverlandsgruppen for Palestina, slik vi har vært de senere årene, og den nye palestinske statsminister er invitert til Norge av Bondevik, siden Ariel Sharon ble invitert i fjor sommer til Molde. Jeg får ingen invitasjoner til noe fora eller møter verken fra landets utenriksminister, kronprinsregent eller utenrikskomiteens leder Torbjørn Jagland. Hvordan er det mulig at dette makt spillet får pågå? Og Bondevik utelukker alt annet enn en tostatsløsning slik han mener det må og ifølge hans makt skal bli. De later alle som om ikke jeg eksisterer! Med hvilken rett, og pressen sitter og ser på dette spillet få pågå i Norge, fremfor å ansvarliggjøre disse ansvarlige ledere, som etter eget sigende gjør alt i Jesus, og  i Guds navn, og vet at uansett hva de gjør så får de jo til syvende og sist tilgivelse…

Hva skal man kalle et slikt spill for å trygge egne posisjoner?  Hele spillet er basert på en ting! At Jesus blir hengende korsfestet til evig tid på korset. Slik har de skapt verdens tryggeste arbeidsplasser i kirken, men bare så lenge de klarer å stenge Jesu sjel ute! Behandle Jesu sjel, som en fredløs… eller som en terrorist – Verdig forhåndsdømming Bondevik og Petersen? Men Dere gjør vel også bare deres beste, som det på fagspråket heter.. 

 

Jeg skal spare meg for ytterligere kommentarer, vil bare legge til at det er helt utrolig å vitne en hel såkalt fredselskende, som mekler i mange andre konflikter, av verdens rikeste nasjon på penger, og en sterkt Jesus troende kristen nasjon med slike holdninger overfor mitt klare budskap! Det Regjeringen forsøker å gjøre er å strupe min åpenbaring, å ta livet av det jeg forsøker å fremme, og det gjør de med alle virkemidler, og en presse som har alliert seg med politikerne mer enn noen gang, vitner dette passivt – i Norge! Hvordan er det mulig? Ser statsminister Bondevik, og utenriksminister Jan Petersen, nestleder av utenrikskomiteen Inge Lønning hva de egentlig begår mot det de tror så inderlig på, på meg og mot alle mine nærmeste? Er det Norge verdig? I ettertid…Hvem har skrevet den fasiten Dere navigerer etter, de som fikk sin utdannelse på 1930-40 tallet, basert på det Kirken valgte ut lenge etter Jesu død, og siden.. 

 

Ord Bondevik og Petersen flittig bruker overfor sine fiender er disse: Angrep mot menneskeheten, mot freden. Den 11/3 skjer det et vendepunkt for Europa i Madrid. Vår regjering forsøker å hisse opp og hive seg på ”den tredje verdenskrig”, de fornekter selvransakelse, mens Spanias helt nye statsminister innrømmer at invasjonen av Iraq har vært en katastrofe, og vil trekke ut styrken de har der i juni. Endelig en politiker med mot! Verden vitner en spansk regjering, som var Bush og Blairs nærmeste allierte som retter sterkt kritikk på hvordan den sittende regjering bruker falske anklager før valget, og fordreier sannheten fordi de skal forfølge/hevne sitt gamle fiendebilde. Et viktig vendepunkt vitner verden så! 

Bondevik og Petersen  skal avskaffe mobbing, bekjempe ”terrorismen”, ”de skaper globale spøkelser” ”monstre”. De skal bekjempe sine fiender med fasthet og styrke sier de to i kor. Fred med militærmakt, i allianser som er mindretallsregjeringer, forretningsministerier, eller et CIA i Eu, stat i staten. Våkn opp da!! Når USA ble angrepet utløste det jo paragraf 5 i NATO, hva nå? Europa er angrepet. Når skal Israel inn i EU? NATO? Ja, for det er vel de usnakkede mål med den ensidige politikken som ledes!

Ser noen hvilken krigshisser Norge er blitt, hvordan Norges politiske elite, bruker terror som begrep og dilter etter personforfølgelser, angiveri, vilkårlige arrestasjoner, mot bedre vitende. Bondevik kaller sågar terror for en kreftsvulst som må opereres helt bort. Er ikke alt skapt i Guds bilde Bondevik? Hvem har gitt deg lisens til å drepe, dømme andre mennesker, og krige i andre land? Hvilken Gud er du har lisens fra? Hva er det du skal forstå i møte med dine fiender Bondevik? Russland v/ Putin er de nå redd for at de har skapt et skinndemokrati for en autoritær regjering. Spania velger ny regjering, og anklager den forrige regjeringen for å ha ført folket bak lyset, for å ha gått inn i en krig 90% av folket var imot, at denne regjeringen har manipulert informasjonsflyten. Den nye Spanske regjering viser heltemot i det den sier de skal trekke ut sine styrker i en invasjonskrig som har vært en katastrofe og fiasko, basert på løgn, fordreielser av sannheten, men Norge våger ikke å trekke ut sine styrker tross i at vi var imot krigen. Patetisk! Tenk om Norge var invadert av andre lands interesser, som skulle lage ny grunnlov for oss? Ville vi funnet oss i det? Få år tilbake var Iraq et av verdens rikeste land..     

Ethvert svar på det som skjer nå ligger i historien. Skal indianerne også kreve sitt land tilbake? Hva gjorde spanjolene i Eldorado?  

 

Hva om myndighets makten gikk i seg selv, sannheten ligger i det de fortier og skjuler for folket av løsninger som har ligget åpne lenge for dem? Men de løsningene krever selvransakelse, kursendring, mot og innovasjons vilje. Hva vil skje når det norske folk blir klar over hvordan norske regjeringer har ført folket bak lyset hva gjelder mitt budskap! Den såkalt kristne samarbeidsregjeringen..  

Norge med Jan Petersen og Torbjørn Jagland skal bare ha to stats løsning i Israel, uansett hva som skjer, eller hva Jesus sjel har å bidra med.. De godtar passivt det som pågår i Iraq på tross av at Norge sies å ha sagt nei til invasjonen og krigen…hmm?

Se hva som nå pågår av psykisk og fysisk terror overfor Afghanere, 4000 drepte palestinere (løpende bokføring av døde pågår....) som passivt ser på, siden 2000, Iraqere, fredløse tsjetzenere (militære kommer om natten, bortfører, dreper sivile, gjør hva de vil uten å bli straffet).  Hva slags forfølgelsesprosesser er det som pågår rundt i verden mot de allierte sitt fiendebilde – kalt terrorister, før brukte de Satan som begrep på sine fiender.. Kaleidoskop.

Hvordan kan verden sitte å se? Media må ta til mot mæle mot maktens krefter. Media må vise at de nå har lært av hvordan de aktivt ukritisk deltok og oppmuntret invasjonen av Iraq, uten å fortelle folket om alternativene, eller hva som egentlig pågår av overgrep, i fredens tjeneste og lot misbruk av Guds og Jesu navn! Fokuser: Jesus-Part II.

   

Jeg spør er det angrep mot freden, menneskeheten, vår tro, er det mobbing og terror mot min sjel, mitt kall, min innsikt, min oppdagelse, når statsminister Bondevik, leder utenrikskomiteen Torbjørn Jagland, og utenriksminister Jan Petersen med fasthet og styrke holder meg utenfor alle fora, ikke svarer mine brev, ignorerer meg på det groveste og leder folket bak lyset hva gjelder Osloavtalen, de behandler meg som om jeg skulle være en terrorist eller annet?  ”Når de blinde leder de blinde faller begge to i grøfta” Er det verdig en prest slik Bondevik også er, (Prest = Jesu tjener). Aller viktigst er det verdig overfor Gud, kommende generasjoner?

Jeg har sagt det klart, Et av mine tidligere liv har vært som Jesus. Jeg er reinkarnasjonen av Jesus. Nå må  - Jesus Part II -  inviteres inn i de rette fora. Når det gjaldt Osloavtalen, stod det ingen ting om Jesu tilbakekomst da, og at man da skule lytte og bøye seg…?  Rådgiver for Paven, og såkalt professor Janne Haaland Matlary, fortsetter sitt korstog. Hun roper på i fjernsynet på flere harde demokratiske virkemidler, mer overvåkning, mener det er ok med fengsel uten lov og dom, eneste måten å stoppe i forkant, sier hun. Det blir beklemmende forutsigbart, og feil virkemidler, om det er fred de egentlig ønsker da..?  Hun vil ikke bruke ord som krig, men krig for våre verdier, mener hun.. Kan noen forklare forskjellen? Uansett skal vi forstå hvorfor mennesker tenker og handler slik de gjør, så se på Deres, som vår egen bakgrunn – et spor?, eller flere spor? Oppdrettslaks? Hva slags fasiter navigeres tro og tanker etter, det er nøkkelen hele tiden..  Hvem har lagd fasitene? De levende eller de døde?

 

Uansett hva jeg opplever fra lederne i posisjoner til å kunne sette min sak på dagsorden er fra mitt ståsted, intet annet enn en uverdig forhåndsdømming, hvor jeg nå sitter på bevis etter bevis på hvordan en nasjon, som sies å være flaggruten for forsoning, mekling og fredsarbeide i verden behandler sine egne. Og man skaper ikke ekte fred slik FN gjorde det etter 2 verdenskrig, ved hjelp av militærmakt å fordrive 700.000 palestinere, for å etablere staten Israel, eller ved å invadere en fri nasjon som Iraq... Alle mennesker og raser er likeverdige på jorden. Alle som ser, ser at det som pågår nå er planen for Stor Israel, hvor EU FN, og Nato skal sikre dette – og Israel på sikt etter Tyrkia skal inn i både EU, og….så en maktblokk, a’la USA’s stater..

Uansett hvor mye Biskop Gunnar Stålsett, ikke våger å ta i kjernen, årsaken, og kalle dette for en spade. Det er og blir en religions krig, krig om tros og tanke interesser!! Nå må Norges Oslo biskop våkne opp!  Carl I Hagen støtter ennå invasjonen…Hvem er blinde? Leder av utenrikskomiteen Torbjørn Jagland, sier på fjernsynet den 16.3.2004, at vi må vinne i Iraq, ellers er helvete ute? Hva er det han mener? Disse autoritære regimene peker Jagland. Jeg sier få deg et speil Jagland, ta en titt på det autoritære regimet du selv representerer og har representert. Det norske demokratiet er blitt for en elite, en surdeig, og et spill for galleriet hvor mannen i gata overkjøres totalt. Jeg sier deg: FN må gå i seg selv, nytt innhold, nye kart i nye sekker! Der står A/S Norge nå – retro.! 

By the way, henrettelsen av Jesus, hva slags terror var det? Fra hvem? En henrettelse for en hel verden, i den hensikt å skremme alle andre som måtte forsøke å gå opp mot lederskapet, de skriftlærde innen politikk, kirke, tro, statsledelse. Nå ca. 1967 år etter Jesu død, hvor langt har verdens ledere egentlig kommet i sin forståelse av fiendebildet deres? Se!

Når Biskop Gunnar Stålsett, den 12.03.2004, igjen som vanlig passivt svømmer med bølgen og de enkle løsningene, og sier at alle terrorhandlinger må fordømmes, uten å se seg selv i speilet…som ansvarlig kirkelig veileder for folks tro og tanker, da gjør han seg til Gud – med hvilken rett? Jeg synes det Bondevik og Stålsett representerer minner om det vi ser i andre autoritære stater, som Norge peker på!  Jeg må spørre Gunnar Stålsett – Er det terror (psykisk/fysisk) det du begår overfor meg?, Og hele min familie??

Overfor Gud? Er det en biskop verdig? Skal det fordømmes? Jeg ber om et klart svar på det Gunnar Stålsett, sammen med en invitasjon til Oslo Domkirke nå! Hva har Dere lært fra historien?

Korsfestelsen av Jesus, er vår tids reprise, levd igjennom i fjor vår! Årsakene er definitivt av religiøs art, selv om ikke Biskop Gunnar Stålsett våger se seg selv i det speilet. Bondevik, sier sågar at dersom vi nå gjør årsakene i krigen mot terror til en krig mellom religioner så har vi virkelig gjort det. Alle kriger stammer fra religioner, tro, det skulle Bondevik vite der han skal inn med sin såkalte undervising av andre folks religioner (slik de kristen alltid har reist rundt..for å endre andre fremfor begynne med seg selv først..), skal det bli noen løsninger må han selv gjøre noe med den tro og de tankene han selv er fanebærer for. De fungerer ikke! Og dersom han mener at Jesus er den eneste veien til Gud, ja så vis det da!  Når Biskop Stålsett slår fast at årsaken til terror ikke ligger i religionen eller i islam, jødedom, kristendom – Da mener jeg at Gunnar Stålsett skulle gå i seg selv, se til historien, og lytte til hva han sier! Og ikke hver gang gjenta til det kjedsommelige slik han gjør at Norge har et godt demokrati som fungerer, med de kristne og humanistiske verdier. Når lederen og veilederen av Kirken ikke går i en konstruktiv dialog med mitt klare budskap, så har vi intet demokrati, men er av verdens mest autoritære regimer, et skinndemokrati. Et levende demokrati begynner med seg selv, og lytter til tidens nye åpenbaringer!        

         

Skal man be en nasjon, tro ta selvransakelse,  se på sin historie, se seg tilbake, så må alle gjøre det!  Norges religions historie tro og tradisjon, er ikke bedre enn noen andres tro og tradisjoner. Sannheten formes utenfor alle hele tiden i du!

Jeg har gått foran, tatt selvransakelse, tatt oppgjør, vært klar og tydelig, forsonet, og sitter med en global innsikt og nøkkel for fred.

Alt er skapt likeverdig i Guds bilde, og det blir som folket tror og tenker, samtidig står vi alle i oppgjør med fortiden og hva som begås mot ens ukjente jeg hele tiden. 

 

Tenk at en samlet verden full av media kanaler sitter og ser på det som pågår i Palestina, kjenner til mitt klare budskap og velger å behandle meg som en fredløs, og fryse all min innflytelse som om jeg var en terrorist? De tør ikke engang møte meg i en debatt! Hva slags ledere er dette Norge har valgt? Heia Bondevik, Jagland og Petersen med den korsfestede Osloavtalen under armene Deres. Hva med Oslo og Norges verdighet? Gjør noe med de kartene, troen, tankene, og den fasiten dere navigerer etter. Og leder Dere et demokrati, så inviter min stemme inn! Mange av fasitene og kartene Deres er gått ut på dato, med de farer det er for å gå på en grunne..!

 

Alle de hersketeknikker jeg har vitnet, erfart, og erfarer brukt mot meg, bare motiverer meg til mer innsats, men er det verdighet?

Det understreker ihvertfall at vi lever i et ”liksomdemokrati”, hvor noen svært få bestemmer og sørger for sine egne rettigheter, vilje, lønn og pensjon, og det meste er allerede bestemt før vi starter å diskutere, tenke selvstendig eller være innovative og skapende. En surdeig som bare vokser. Dette gjelder særlig innen religion, politikk, jus, legevitenskap, historie og  skole. Det skapes oppdrettslaks, fremfor å lytte til det nye. Så skapes der utdanninger som er blitt industri og big businiess i seg selv, basert på mye utrangert tankegods, utrangerte utdanninger, og få jobber i andre enden. Der står vi nå. Barn og unge skal ledes, ikke forledes! Vi er alle her for å gjøre det lettere for kommende generasjoner, og finne de nye løsningene. Norge må begynne med oss selv, og vårt eget først!

 

Følg meg! 

 

Turnaround nå!

 

Inviter meg inn i de rette fora nå.

 

Kjærlighet, lys og glede 4u kjære leser,

 

Roger Hegerland.

 

 

All rights reserved - Copyright – Roger Hegerland – www.pilkoss.no