Lev bevisst eller bevisstløst

- det er ditt valg.

 

Veien hjem!

 

Hvorfor står du der du gjør akkurat nå? Rett fokus på ditt eget liv og forholdet til deg selv og omgivelsene dine.

 

Søker du endringer, nye perspektiv, og et rikere innhold i ditt liv?

På kjærlighetsstien. Se, Hør, observer. Hva er skyggen din? Hvem er de du møter? Hvem er frykten din? Gjennom triumfbuen! Over klagemuren.. Utbrent eller pekefinger, hvorfor? Hva ligger i begrepet: Hvordan kaste krykkene og gå? Karusell - Mønster - roller. Hvordan forstå og leve med ditt fiendebilde? Hvem er monster og terroristene? Den magiske sirkelen. Finn dine hjelpere, kraftdyr og lær deg hvordan utvikle intuitiv kanalisering.

 

En oppdagelsesreise inn til deg selv. Oppgjøret med deg selv, skjer i møtet med andre. Hvordan forstå ditt fiendebilde? Hvordan forsone deg med og heale deg selv. Hvordan leve det livet du snakker i handling? Hvordan bryte med illusjonen du er fanget i på den mest effektive måten?

Søk inn, se ut - Sett av tid til å utvikle og gjøre deg selv enda bedre kjent med hvordan kjærligheten, gud, ånd og rikdommen arbeider i ditt indre. Hvordan du best mulig kan ta vare på din egen mentale helse helhetlig, og intuitivt lære å se og trekke raskere enn din egen skygge.

 

Delta i dette innovative seminaret som vil gi deg de nye perspektiv basert på universelle prinsipper for hvordan du skal få maksimalt ut av det potensiale som bor i deg, og i de relasjonene du daglig omgir deg med. Rett fokus på begge sider av medaljen, karrieren og familien. Setter forholdene dine i objektive fokus, også forholdet til deg selv. Hvordan ta best mulig vare på deg selv i de forskjellige rollene du er i hver dag.

Nøkler til å komme i en enda dypere kontakt med din egen sjel, dine skjulte talenter, Gud, ånd og personlighet. Ditt liv har enorme muligheter, det er dette potensialet vi skal sette fri. Lytt til ditt liv - det snakker, forener sinn, sjel og hjerte. Møte med forandringen, forvandlingen og forhandlingene.

 

En reise i din underbevissthet som vil endre ditt liv, og som plasserer deg som det sentrum du er i ditt eget univers.

Se fortiden i et nytt lys, frigjør deg fra fortiden - og gjenskap deg selv.

 

To weekender som vil utfordre deg og tilføre deg de beste verdier og løsninger. Seminaret passer like godt for deg enten du er singel, sambo eller gift. Hva skjer inni deg akkurat nå? Seminaret møter deg akkurat der du er her og nå, astrologiske nøkler venter også på deg.

 

Seminaret holder høy faglig kvalitet, kursleder Roger Hegerland er verdenslærer, astrolog med 40 års erfaring, forfatter av flere bøker, sjelelege og har en allsidig erfaring. Seminaret viser en vei alle kan gå. Et banebrytende seminar tilrettelagt på et språk alle forstår. Viser en vei, gir deg innovative nøkler, ny innsikt til frigjøring og oppfyllelse av ditt høyeste indre som ytre sjelelige potensiale og bli en mester i ditt eget liv, på vei til å bestige ditt indre Mount Everest.

Leder og utviklingsseminaret settes opp over to weekender, eller 5 dager:  

For neste start tidspunkt, påmelding ta kontakt på

Tlf: 92210709 - E.Mail: pilkoss@yahoo.no

Presentasjon: www.pilkoss.no