KAKEN FRA PASCAL. EN TIKKENDE BOMBE?

DU SÅ DET I DAGSREVYEN PÅ NRK, DU HØRTE DET PÅ P4, VG VÅGET IKKE TRYKKE. HVA SLAGS BOMBE VAR DET BILL CLINTON FIKK OVERLEVERT UTENFOR STORTINGET SOM LIVVAKTENE TIL CLINTON IKKE KLARTE Å HINDRE OVERLEVERING AV?


Utstilling/Performance: "No Return"


- "Den egentlige Oslo prosessen"


"Pascal - Bill Clinton - Image"


Bill Clinton gjestet Norge for 3 gang den 13/5-01.

Hva inneholdt den kaken (gaven) Bill Clinton fikk overlevert (fra meg) etter hans besøk i Stortinget denne dagen?

VG intervjuet meg umiddelbart og ringte meg flere ganger på ettermiddagen, kvelden angående innholdet og min historie. P4 intervjuet meg også om hva gaven inneholdt, P4 kringkastet visstnok en del av det jeg sa.

Men, Hva inneholdt denne esken?

VG skulle antagelig skrive, jeg reiset inn til VG redaksjonen samme kveld rundt klokken 20.30 og leverte en kopi av gaveesken som Bill Clinton fikk overrakt. Dagen derpå ringte jeg journalisten Mona Langslet som sier at VG likevel ikke ville prioritere dette med verken bilder eller tekst likevel. Hvorfor? Sensur av nyheter med offentlig interesse, eller fair play?


Denne "kake-esken"har en meget spesiell historie, (Les vedlegg: Bill Clinton- Pascal)

Innholdet i esken var et brev stilet til Bill Clinton/Det hvite hus den 8/5 i fjor, med invitasjon til performance, samt et manifest/comeback på norsk og engelsk:

Comeback-manifest. "Dette er mannen ikke Norge/Kina tør møte" Du kan møte ham i dag" Den andre siden av Oslo prosessen.

Videre innholdt var kopi av invitasjonen til performance i Oslo , med liste over alle andre inviterte ansvarlige ledere i verden, en invitasjon som Bill Clinton fikk i begynnelsen av desember 00. Performancen ble avholdt den dagen Nobel Fredspris ble delt ut i Oslo den 11.12.00.

Videre inneholdt esken en kopi av boken jeg er forfatter av: "Hvorfor er jeg redd deg pappa?", samt CD som ble innspilt i etterkant av stand presentasjon ved den 50'nde bokmessen i Dusseldorf/Tyskland. CD: "Ignored by media - Norway don't dare"

Annet innhold var forsidene fra Bill Clintons siste besøk, og overraskende stopp ved kafe/restaurant "Pascal" i november 99. Samt info om meg og Pilkoss VeXst som er den utviklings organisasjonen jeg har utviklet her i Norge.
Tilbake