BILL CLINTON & KAKEN FRA PASCAL - EN TIKKENDE BOMBE?!


Den 13/5 -2001 - Bill Clinton er på sitt tredje Norgesbesøk, førstegang var fredag 12.12-1969, på en tåkete, slapsete dag i følge vær meldingen. Mens Clinton har fortalt mange om omvisningen i Oslo den fantastisk vakre soldagen i desember 1969. Andre gang gjestet han Norge var i november 1999 og i dag er det hans første besøk i det norske Stortinget. "Internasjonal politikk, fredsarbeid og menneskerettigheter vil være sentrale tema for samtalen, hvor Clinton har et sterkt personlig engasjement og gode analyser i slike spørsmål, skriver Aft v/Ole Nygard i forkant." Clinton kommer ut fra Stortinget etter møte med Bondevik, de snakket om Kyoto, klimapolitikk, Burma, som Clinton er oppriktig opptatt av i følge Dagbladet.

"Så snakket vi om Midtøsten", han fortalte hvor nær han var en fredsløsning i Camp David, sier Bondevik til Dagbladet.


Til journalistene har Bill Clinton akkurat sagt at det viktigste i kommunikasjon er:

"Å ha et budskap!"

På tv forleden dag sa President i USA, George W. Bush viktigheten av:

"To tell the truth the way I see it"


Aftenposten skriver: Det magiske øyeblikket inntraff klokken 14.33 etter at Clinton hadde vært på Stortinget og ført samtaler med Kjell Magne Bondevik om Midtøsten, Burma, Kina, Afrika, og mer personlige forhold. Hva gjør Bill Clinton nå? Møter han folket, eller kjører han, slik at konferansen blir forsinket?

Kjør meg bare litt ned i bakken, sa Bill Clinton til sjåføren på løvebakken. Så stoppet limousinen ved granittløven nærmest Karl Johan. Clinton steg ut til mengdens begeistrede brus. Så begynte han å hilse over sperringene, mens de mørkkledde Secret Service halset etter og lurte på hvor lenge dette badet i mengden skulle vare, i flg. Aftenposten. I tolv minutter holdt Bill Clinton på uanfektet av at det godt betalte foredraget om lederskap og kommunikasjon i Konserthuset måtte bli en smule forsinket.


Bilen med Bill Clinton i stanser, Clinton kommer plutselig ut av bilen omkranset av sikkerhetsfolk nær der jeg står og begynner å ta håndtrykk med noen.

Jeg står langs sperringene som er satt opp i løvebakken ved Stortinget. Jeg er ikledd "Ignored by media" t-skjorte og har med en ("kakeeske Pascal med innhold, som er min kamp, samt brev og manifest/performance sendt han personlig til det hvite hus den 8/5.00 og 11.12.00.").

Når så våre hender møtes i noen lange sekunder, griper jeg anledningen og overleverer gaven - kakeesken. Bill Clintons blikk er fast, inderlig. Vårt blikk møtes i lange sekunder og etter å ha overlevert gaven, sier jeg til Bill Clinton: "Please call me!"

"Kakeesken" skaper oppstyr og blikk klare på avtrekkeren blant sikkerhetsvaktene som omkranset ham.

Kake-esken/bomben, overleveringen blir filmet av NRK, og sendt i nyhetssendinger samme kveld. VGs journalist på stedet Mona Langseth intervjuer meg direkte, og senere flere ganger pr. tlf. om hva esken inneholdt, om hvem jeg er, historien med kakeesken. Jeg forklarer den spesielle historien rundt denne esken. (Se nederst) I en tlf .samtale senere blir vi enige om at jeg skal levere en kopi av innholdet i esken i VG redaksjonen samme kveld, noe jeg gjør. Siste samtale med henne var klokken 22 denne kvelden.

Når jeg så ser i VG dagen derpå, den 14/5 er ikke bildet av "gaven-kaken"/bomben tatt med. Jeg ringer Mona Langseth klokken 11, hun sier at de som bestemmer hva som skal på trykk ikke ville prioritere saken. Det var en annen i redaksjonen og Langseth som hadde sett på innholdet i "gaven-esken"/bomben, og ville ikke prioritere?.

Bildet som er på siden fra omtalte hendelse ved Stortinget er isteden av våre hender før de møtes. Er det av større nyhetsinteresse, enn en gave?.i folks øyne? Bill Clinton spaserte Klokken 19.35 til D/S Louise, på Aker Brygge, smilende avbildet gjennom vindu, som likner et kors. Denne restauranten arbeidet jeg på som hovmester for 15 år siden.

Dagen før ble Arafats kvarter i Gaza bombet, og stadig flere blir drept i Israel, likevel er det altså i VG redaksjonens øyne ikke nyhetens interesse hva denne gaven inneholdt, og mitt manifest med mitt tidligere liv som Jesus har ikke nyhetens interesse!

Nærmere hykleriet kommer man da neppe?

At Bill var på byen, og at han skrev autograf på russejenters lår var viktigere nyheter for Dagbladet og VG. Hva om Bill Clinton ringte meg samme kveld, eller senere?eller..

Og Leder, Yssen i likestillingsrådet sier i tv at når det gjelder Bill Clinton så har de han på laget. Avisene skrev at han kom til Norge for å slette gammel advokatgjeld.


Jesus vokste opp i en vanlig familie, og ble i følge historien korsfestet fordi han var en trussel mot religion og staten.


Lurer du på historien rundt den kakeesken/gaven Bill Clinton fikk?

I midten av oktober 1999 var jeg en dag personlig innom kafe/restauranten Pascal i Drammensveien, og tok med meg 5 tomme kakeesker. Jeg laget så en "kake" i disse ferdige kakekartongene. Disse skal jeg gi til toppene i fredsprosessen, Bill Clinton, Terje Rød Larsen, DDMM Kongen & Dronningen, Ehud Barak, Arafat, samt til konfrontasjon om "rikets tilstand ytringsfrihetsmessig i Norge" I disse fem kakeeskene som lå klare i mitt skap for utlevering før toppmøtet. I esken, lå boken: "Hvorfor er jeg redd deg pappa?", CD, og symbolet på hva som ble forbudt på den 50 nde bokmesse i Frankfurt oktober i 1998, hvor jeg hadde stand for boken min og temaet for messen var menneskerettigheter.

Hele Oslo by var jo i disse dagene en festning, så det ville bli umulig å levere disse kakene til noen av aktørene ved denne anledning. Jeg dro så til Oslo, og gikk mitt oppi et intervju som Terje Rød Larsen gjorde på Hotell Continental /Oslo, men hadde ikke da med meg kaken.

Mitt bokprosjekt het RA1 og RA2 når manus ble skapt våren 1994, og levert til forlaget Aschehoug AS (William Nygaard) via fortrolighets erklæring fra min advokat.

Da Bill Clinton så benyttet tirsdag den 2/11 til et møte med RA 1 og RA 2, samt så stoppet ved kafeen "Pascal" i Drammens veien fortalte skjebnen meg mye. Hans stopp forsinket minnegudstjenesten. Den gang en oppdagelse, i dag en sterk bekreftelse igjen.

Året 1969 var Clintons første besøk i Norge, det var det året min søster virkelig ble barnestjerne, etter å ha blitt oppdaget julen et år før. Jeg var 3 ½ år da alt dette media kjøret og pidestall imaget for familien ble støpt og formet som kjendisfamilie de siste 33 årene, side om side i den kulørte ukebladpressen med Kongefamilien.


Dagen derpå den 16/5 trykker så VG noe annet på forsiden! Slik kan du se Jesus?.i VG?

Inni bladet viser til en "Åpenbaringstest", med avstemning på nett etter spørsmålet:

"Så du Jesus?".

Hykleri og håning er dette!

Kjenner VG redaksjonen så dårlig historien? At det ikke finnes et bilde av Jesus?


Samtidig den 16/5 slår VG opp hele forsiden at nordmann er arrestert for sexoverfall av en 6 åring i ferieparadis grep, og Dagbladet slår like godt opp på hele forsiden, KAN GÅ FRI! Med bilde av han på forsiden, dagen før barnas dag 17 mai, en spekulasjon om at dobbeltdrapssiktede Viggo Kristiansen i ikke kan ha vært i Baneheia da dobbeltdrapet skjedde, og Tor Erling Staff slår øyeblikkelig fast at nå er det mulig Kristiansen kan gå fri? Mens vi venter på Mette-Marit, og prater om hennes sønn Marius sitt selvstyre, eller mangel på nettopp det.


Den 17/5 har FN sikkerhetsråd hatt møte i dag for å drøfte om det skal holdes et hastemøte om Midtøsten, men møtet utsatt fordi USA ikke ville ha møtet nå!!!

Grunnen til møtet er at palestinerne ber om internasjonal beskyttelse!


Den 18/5 er det en selvmordsbombe på et kjøpesenter i en badeby, flere er døde, og hevn aksjon fra Israel. De verste opptøyene på de siste 8 månedene, siden intifadaen, opprøret startet. Nyhetssendingene peker på USA sin unnfallenhet.

De samme anklager nå USA for at de ikke innbetaler de mange milliarder de skylder

FN, som har ført til at USA har mistet plassen i menneskerettskommisjonen. Barnekonvensjonene er det som kjent to land som ikke har skrevet under. De to er: Somalia og USA. Verden lanserer så en Beat Bush kampanje p.g.a. sviket USA legger for dagen hva gjelder KYOTO forpliktelsene som de nå forsøker unndra seg.


Den 19/5 - Araberlandene oppfordrer nå det internasjonale samfunnet til å gripe inn ovenfor Israel.

Klassekampen skriver: Dette er krig mine venner, dette er krig uttalte Israels samferdselsminister Reuven Rivlin til nyhetsbyrået Reuters i dag. De israelske angrepene mot palestinske mål i Ramallah, Nablus, Tulkarem og Gaza i går var første gang siden 6 dagers krigen i 1967 at jagerfly ble tatt i bruk. Kritikken mot bruk av krigsflyene kom umiddelbart - men for døve ører. Den siste helgen er den blodigste siden al-aqsa intifadaen begynte i september i 2000. Godt over 20 personer ble drept fredag og lørdag, av dem 6 israelere etter selvmordsbomben den 18/5. 12 palestinere døde etter den israelske flybombinga fredag (18/5). Lørdag ble ytterligere tre palestinere drept. Til avisen Yediot Aharonot uttalte statsminister Ariel Sharon etter flyangrepene fredag at Israel kan komme til å sette inn hele sin militære styrke mot palestinerne. Vi vil gjøre alt som er nødvendig og bruke alle midler for å beskytte israelske borgere, uttalte Sharon.

Det nye nå er at land som tidligere unnlot å kritisere Israel, som Nederland og Danmark, nå slutter seg til de andre og sier at nok er nok. Bare Tyskland holder en lav profil - av åpenbare historiske årsaker, uttalte en diplomat ifølge Klassekampen.


Den 21/5 - Klassekampen v/Sissel Henriksen, sitat: Palestinas barn får ikke sove. Ahmad sover ikke. Hver gang han lukker øynene ser han soldater som vifter med våpen og raider hans hjelm. Shireen sover med ett øye åpent, som om hun er klar til å våkne og flykte så snart hun hører lyden av bomber som faller mot soverommet hennes. Ghassan snakker i søvne: "FÅ dem vekk fra meg". Su'ad frykter natten og når mørket faller på klamrer hun seg til moren og insisterer på å sove ved siden av henne. Fayez trekker teppet over hodet hver gang han hører lyden av helikoptre over seg. Mens nettene før brakte glede og ro for mødre som ventet på hvile og litt tid for seg sjøl, er nettene nå blitt kilde til bekymring og stress for dem og deres barn. Nå ligger mødrene våkne, syke av bekymring for sine barn. Mødre ber om psykiatrisk hjelp til sine barn. Hva med dere menneskerettsaktivister verden over? Dere som har skrevet Konvensjonen om barns rettigheter, og brukt mye tid på formuleringene. Dere som ikke går glipp av en eneste konferanse om barns rettigheter, og som alltid er beredt til å diskutere barns menneskerettigheter. Dere som reiser fra land til land og holder foredrag om disse rettighetene. Er deres netter fremdeles ei tid for hvile og glede?

Sover dere fremdeles trygt, mens deres barn sover med ett øye åpent? Eller drømmer dere om ordene og bokstavene i Konvensjonen, mens den har kledt seg i maskingevær og tåregassgranater i hendene. Og over alle disse ordene og bokstavene: Ser dere helikoptrene som vekker dere fra deres søte drømmer og sier dere: "Våkn opp og hjelp Palestinas barn. Vekk verdens ledere som har underskrevet på konvensjonen om barnas rettigheter. Vekk verdens samvittighet. Forsvar konvensjonen om barns rettigheter, og hvis dere ikke er i stand til det, så riv den i stykker. Sitat slutt.


Jeg er Roger Hegerland, og har i et tidligere liv vært Jesus.

La meg nå få snakke ut! Norge kan ikke skyve og skyve problemene foran seg, da slutter aldri problemene og konsekvensene der ute å vokse!

Eller skal jeg tvinges til taushet, i en bukers preget av meningsdiktatur i et land som presenterer seg som et demokrati? Er det verdig?


Natt til Kristi Himmelfartsdag, den 23/5 klokken 19.45 til 21.15, Krusesgt.7-9 - Volapuk/Oslo har vårfestival. Jeg skal presentere min performance:

COMEBACK, NO RETURN - Den egentlige Osloprosessen.


Det er bare 11 dager igjen til Jens Stoltenberg og Siri Bjerke lar Selvaag eiendom kaste ut Oslos største litterære scene gjennom snart 13 år, Volapuk.

En fredning vil redde disse to flotte sveitservillaene!

Nok en skandale signert Arbeiderpartiet.


Den 24/5 - Ziva Tzur satt på sitt kontor da liket av en mann kom dalende fra himmelen, gjennom taket og landet på skrivebordet. Nedskytingen fra et israelsk F16 fly av et libanesisk Cessna fly over israelsk territorium, flyet nærmet seg Tel Aviv og viste ikke tegn til å stoppe. Piloten, Tephan Ohannis Nicolian hadde tatt av fra Beirut og ble skutt ned over Mikhmoret nord for Tel Aviv.

"Fly gjennom taket."

Israel trodde det var nok en selvmordsaksjon over Tel Aviv. Piloten fløy i retning av Sør-Libanon da det ble avskåret av fire israelske jagerfly, som tvang ham sørover- Han fløy så inn i luftrommet til okkuperte Palestina, og vi mistet all kontakt het det i en pressemelding i Beirut. Pilotens motiver er ukjente.

"Plutselig falt han ned - jeg ble hvit av alt støvet", fortalte Tzur, som til da hadde hatt en helt vanlig dag på jobben.

Israelske soldater skjøt mot palestinske ungdommer og israelske tanks og bulldosere kjørte inn i palestinske områder. I det sørlige Gaza, i Rafah, ble en døv palestiner, Shadi Siyam, skutt og drept av israelske soldater.

Arafat kritiserer FN, først og fremst USA sterkt for totalt manglende evne til å gjøre noe i forhold til at stadig flere blir drept i de palestinske områdene.

I Norge vil Bondevik nå forske på årsakene til homofili?


Kristi Himmelfartsdag torsdag den 24/5 fortsetter spå med at Israel rammes av den alvorligste katastrofen i Israels historie. Gulvet i festlokalet Versailles kollapset under føttene på dansende bryllupsgjester i Jerusalem hvor mange i bryllupet fikk taket i hodet, minst 23 døde, og 300 ble skadet i tragedien. Forrige helg ble stedets eier advart av gjester i et annet bryllup. Gulvet gynget under dansen og de trodde først det var et jordskjelv melder Jerusalem Post.

Bryllup ble katastrofe. Over 700 mennesker deltok i festen da bygningen plutselig raste sammen, og begravde gjestene under betong og armeringsjern. Det gikk full alarm til alle sykehus i regionen, og alle ledige ambulanser har fått ordre om å melde seg på ulykkesstedet.Intifadaen har nå vart i 8 måneder, og Israel fortsetter å bygge på okkupert land.

Kristi Himmelfartsdag gjennomførte Pave Johannes Paul II (81) det første møtet mellom alle verdens kardinaler siden 1994. Møtet ses på som en forberedelse til den dagen kardinalene på nytt må møtes i Vatikanet i Roma for å velge ny pave. Paven er nesten død, skriver Dagbladet.


Imens er det blåst opp til jødisk proteststorm fordi FN basert institutt har satt "Israel" på listen over sommerens forventede orkaner.


I Oslo var det natt til 26/5 gravskjending på Vestre Gravlund i Oslo. En av de verste gravskjendingene på flere år.


En av talerne på Volapuks vårfestival, forfatteren Stein Mehren står over hele forsiden i Dagbladet den 25/5 frem og sier NEI til kongens heder. St.Olavs Orden.

"Hva slags samfunnsonde er det du skal være med på å forgylle? Offentlige utmerkelser er ikke litterære priser, men belønning for medskyldighet" spør han seg i en usedvanlig begrunnelse.

Når Stein Mehren sier nei er han i selskap med Arne Garborg.

Begrunnelse med spørsmål som:

  1. Hva slags ærgjerrighet og selvbevissthet er det du skal kaste glans over nå?"

  2. Kan den avlede fra å søke glede og styrke i dine egne indre kilder, i en sen fase av livet ditt da dette er viktigere enn noensinne?

  3. Får du integritet av det, gjør den deg uavhengig av den du skriver om og for?

  4. Vinner du innsikt og erkjennelse, eller er den en markering av at høyt henger du og sur er du?"

  5. Gjør den deg til et medmenneske med tilgang til alle slags mennesker, eller gjør den deg til et medlem av en eksklusiv klubb du ikke selv har meldt deg inn i?

  6. Legger den byrden av et offentlig ansvar utenfor den litterære teksten, noe som gjør det vanskeligere å skrive?

  7. Styrker eller svekker den følgende påstand: Åndelig kraft vinner man bare ved å avgi borgerlig makt. Bør du ikke gjøre det som er verst for deg selv, slik som du pleier?

  8. Hva har du gjort for noe galt, siden de vil henge en slik bjelle på halen din?


Tilbake