Velkommen til dagskurset du må delta på!

Dagskurset er innen selvutvikling, har en høy faglig kvalitet og noe av innholdet er dette:

Kurset er den praktiske og visuelle skatten du må ha med deg på din unike oppdagelsesreise for å forløse og få tilgang til skatten i deg selv, ditt ukjente jeg. Kurset gir deg på en rett på sak og direkte måte nye perspektiv, løsninger og svar på de viktigste og største spørsmålene i ditt liv, samt en dypere forståelse av dine omgivelser og hvorfor de daglige begivenheter/hendelser er som de er. Hvilket spørsmål er vår tid og ”vår tids daglige hendelser/øyeblikket” et svar på?

Hvorfor står du der du gjør akkurat nå? Kurset gir deg de aller beste og mest innovative ”nøkler” til effektiv og praktisk bruk i din egen bevisstgjøringsprosess, dette kommer til stor nytte i møte med andre og egne valg. Jeg vil inspirere deg til å se og forstå en unik helhetsforståelse av livets samspill, rundt ditt fiendebilde/skyggen og dine relasjoner, din fortid/nåtid, dine nødvendige møter med deg selv og andre med tyngdepunktet i deg selv. En ny prosess og livsforståelse, trosavklaring/hva er Guds bilde? - sjel/karma, det spirituelle/følelsesmessige og handlingsrettede språk, samt hvordan komme nærmere og realisere den røde tråden i ditt liv? Møte med forandringen, forvandlingen og forhandlingene her og nå. Se fortiden i et nytt lys, frigjør deg fra fortiden - og gjenskap deg selv. Fra offerbevissthet til ansvarsbevissthet og nye beslutninger. Mye humor, visdom, aha-opplevelser, overraskelser og motivasjon.

PVX - Pilkoss VeXst ordet er vår tids unike nøkkel og mental trening som åpner opp, som viser en ny vei, gir deg innovative nøkler, ny innsikt til frigjøring, handling og realisering av ditt høyeste indre som ytre potensial, som igjen leder deg til å bli en enda modigere mester i ditt eget liv, på vei til å bestige ditt indre Mount Everest, og få det bedre og bedre i deg selv. Jeg presenterer de sanne, evige, universelle prinsipper som gjør at du bygger din fremtid på en solid, løsningsorientert og trygg grunn i deg selv og i samspill med andre. Kurset viser en vei alle kan gå, er tilrettelagt på et språk alle forstår og vil kunne revolusjonere din bevissthet positivt.

Kursdatoer:

Ta kontakt for aktuell kursplan.  

Ta kontakt for pris. (pris inkl. lunsj, samt frukt, te, kaffe, og vann hele dagen og kursbevis). NB: Kun forhåndspåmelding, og et begrenset antall plasser så vær rask med din påmelding. Meld deg på i dag, da vil vi sende deg mer informasjon om arrangementssted, påmeldingsbetingelser, gruppepriser, betalingsbetingelser og betalingsinformasjon. Litt lenger ned på denne siden kan du klikke på link 1) og melde deg på dagskurset, eller om du vil bli kontaktet for mer informasjon ved å klikke på link 2).

Spørsmål/påmelding? Pilkoss VeXst v/Roger Hegerland på mobil tlf.: +47 922 10 709, eller e-post: pilkoss@yahoo.no

  1. Ja, meld meg på dagskurset:

  2. Ja, jeg vil bli kontaktet angående mer informasjon om dagskurset:Jeg gleder meg til å møte deg/dere og ønsker hjertelig velkommen!

Presentasjon av Roger Hegerland, verdenslærer, forfatter, master og astrolog.

Ekspedisjonen PolRoger fra 1994 til 2020

Fra en svært utfordrende oppvekst som bror og hjelper i skyggen til en kjent norsk artistfamilie, til å bli en mangeårig suksessrik subagent og toppselger for et titalls europeiske klesagenturer, 20 års erfaring innen HR- administrasjon/regnskapsarbeid. Via nådeløs utbrenthet og totale oppgjør med alt som var bygd på andres forventinger, til å bli født på ny i ånd og oppdagelse av meg selv på nytt som 30 åring. Til sosial entrepenør og grunnlegger av Pilkoss VeXst og forlag. Forfatter av 8 bøker, leder av ”Make peace” organisasjonen Pilkoss VeXst. Tren PVX, vår tids store nyhet og din aller beste mental trener Forlegger, verdenslærer, foredragsholder og kursutvikling innen motivasjon, ledelse/samarbeid og salg. Mester i motivasjon, kommunikasjon og endringsledelse. Jeg representerer faktisk den eneste endringsledelsen som fungerer, fordi alt reguleres i forhold til ditt ukjente jeg. 95% av endringsledelse fungerer ikke, det er bare et kaleidoskop. Meditasjon, frigjøring, selvutvikling, familie/relasjoner. Konflikthåndtering og utbrenthet. Jeg har løst det meste med egen styrke og visdom. Mestring/frigjøring fra frykt, angst, sorg, svik, diskriminering og depresjon med egen styrke uten piller. Med snart 40 års erfaring som profesjonell astrolog, terapeut/coach og næringsdrivende med de beste resultater og referanser. Jeg er kjærlighetsprofet og en samfunnsengasjert performancekunstner, Jeg er selv prøvd i nesten alt, og du vil i meg møte den høyeste spisskompetanse på hvordan du kan mestre utfordrende motstand/motgang, forandring/omstilling eller suksess, og få ut ditt største potensiale. øse det på en handlingsorientert og målrettet måte. Dette gir deg en dypere innsikt, større selvrespekt og besluttsomhet. Dette gjør deg enda sterkere og gir deg nye perspektiver, ideer og suksess i den selvledelse/selvrealiseringsprosess du står i her og nå. Jeg er på tross av mine 55 år, en svært erfaren spesialist i individuell veiledning og personlig coaching innen ledelse, selvledelse, talentutvikling, og drev i 11 år egen praksis i Skaugumsåsen Helsesenter på Hvalstad i Asker. Samtidig som jeg aktivt ble diskrimert fra de ansvarlige politiske, kirkelige ledere og mediaredaktører i Norge og utlandet. En til nå 26 år lang taus, systematisk utestengelse uten tegn til å lytte/dialog fra ledende norske og utenlandske media, forleggere, kirkelederskap/kirkemøte, politiske ansvarlige ledere, skiftende statsministere og utenriksministre i et såkalt demokratisk Norge i verste hykleri stil. Løsningen vil være å lytte til mitt budskap før du forhåndsdømmer. Innsikten jeg sitter med er evig og mer verdifull enn oljerikdommen. Jeg er den eneste sanne nøkkelen til å skape evig fred, vise veien til indre fred, friske mennesker og kjærlighet på jorden. Fra 2009 til 2016 drev jeg min praksis i Stavanger, fra høsten 2016 er jeg tilbake i Asker/Bærum.